Szó-labor

Tiszaújvárosi amatőr művész mutatkozik be Ajkán

2024. január 31. - Csendesné Bosits Éva

Ádám Éva Ilona a Nógrád megyei Pásztón született. Középiskolát Veszprémben végezte el, majd Debrecenben szerzett vegyésztechnikusi oklevelet. 1978-tól Tiszaújváros az otthona. A Tiszai Kőolaj-finomító, majd nyugdíjba vonulásáig a Tiszai Vegyi Kombinát laboratóriumában dolgozott 25 évet.

adam-1.jpgNyugdíjazásával temérdek szabadidejében a sport mellett a kreatív tevékenységek sorát próbálta ki és művelte magas színvonalon. A papírfonással és a dekupázs technikával disztárgyakat készített, majd a festészet kerítette hatalmába, ahol számos technikát kipróbált. Tagja a Tiszaújvárosi Pataki János Képzőművész Körnek.

fb_img_1701994099643_1.jpgJelenleg Fluid Art, azaz a folyékony festészettel próbálkozik sikeresen. Számos kiállításon láthatták már a képeit Tiszaújvárosban, Polgáron, Debrecenben de Japánba is jutott el alkotása. Újabban könyvillusztrációi is vannak. Ajkán 2024. február 15-én mutatkozik be a különleges hangulatot árasztó képeivel.

20231208_090216_1.jpg

Köszönjük a Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtár igazgatójának Bábics Valériának és Rédling Nikoletta művelődésszervezőnek, hogy nyilvánosságot adnak az alkotásoknak..

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr9518316083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása