Szó-labor

Szimbolikus szalagkötésen jártunk Veszprémben

2022. november 22. - Csendesné Bosits Éva

Különleges meghívásnak tett eleget az Ajkai Helytörténeti Klub néhány tagja november 18-án kora délután Veszprémben, a Bástya Áruház és a volt Pártház közötti területen.

Szimbolikus szalagkötésen voltak jelen a Veszprémi Honismereti Egyesület tagjaiként, mivel az egyesület partnere a Veszprém Európa Kulturális Fővárosa 2023. eseménysorozatnak. (10 ajkai kötődésű tagja is van)

keszulnek_a_kotesek.jpg

Alakul a  string art installáció 

A felnövő generáció korunk kihívásainak eleget téve olyan programokat álmodott meg, amelyeknek közösségépítő, összetartó ereje van. Így a megnyitás előtti 100 napos visszaszámlálást használja fel arra, hogy szimbolikus szalagfűzésre invitálja partnereit hetente három alkalommal a VEB 2023. installációnál. Amelynek célja, hogy a partnerek közös hozzáadott munkájukkal, jelenlétükkel, tudásukkal, múltjukkal, közösségi emlékezetükkel támogassák az európai kulturális évad sikerét.

A string art installáció címe: RAGYOGJ! A kreativitás ünnepe.

Az EKF program megnyitója 2023. január 21-én lesz.

igy_all_az_install.jpg

Január 21-re minden látszik, ami  még nem

A szalagkötés Márkusné Vörös Hajnalka vezetésével történt, aki a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. programfejlesztési tanácsadója, főlevéltáros és a Veszprémi Honismereti Egyesület elnöke.

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr8517984660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása