Szó-labor

Közeljövő terve: Digitalizált formában is olvasható legyen az Ajkai Századok

2023. július 04. - Csendesné Bosits Éva

A változó világ kihívásainak minden tekintetben eleget kell tenni, így az írott papíralapú folyóiratok terjesztésén túl digitális felületeken is el kell juttatni az olvasóhoz. Így vagyunk az Ajkai Századok helytörténeti folyóírat tekintetében is..

A  kiadó, a Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtár vezetése napjainkban azon munkálkodik, hogy a régebbi számokat is az olvasó elé tárja. Annál is inkább, mert elfogyott, így már ne keressék papíralapon az 1-es, 2-es, 3-as, 7-es, 10-es, 11-es, 12-es 13-as számokat.. A többit a művelődési központ információs részlegénél meg lehet vásárolni.

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy minden eddig megjelent szám a könyvtárban hozzáférhető. Az Ajkai Helytörténeti Klub tagjai hálásak a kiadónak és néhány segítő közreműködőnek, hogy megvalósulhat egy régóta dédelgetett elképzelés. 

img_20221013_181728_2_2.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr1718093080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása