Szó-labor

Popcorn és vidám kaland szeretetből

2022. december 26. - Szántó Renáta

mozi1.jpg

Egyszer volt, hol nem volt egy mozi, ahol december derekán csoda történt. Ismét. Akárcsak a pandémiát megelőző években már többször is. E filmszínház a Kultik Ajka nevet viselte, ahol a Classic-Film Kft. jóvoltából hátrányos helyzetű gyermekek és családjaik részesülhettek izgalmas moziélményben, ugyanis a szervezők jótékonysági vetítésre várták őket.

Közel telt háznál sötétedett el a terem Kalmár István (a mozit üzemeltető Classic-Film Kft. tulajdonosának) rövid köszöntője után. A jelenlévők a Pil – A neveletlen királylány című francia animációs kalandfilmmel indulhattak el a kalandok útján. A középkori uradalomban bonyodalmakból nem volt hiány, ám ez inkább mosolygásra, mint szomorkodásra késztette a közönséget. A gyermekek szemének csillogása olyan volt a program végén, akár egy hógömb kristályainak huncut játéka.

Persze az önfeledt élményhez az Agóra Presszó tulajdonosának ajándéka is hozzájárult, idén ingyen popcornnal tette felejthetetlenné a délutánt a családok számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr5018009586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása