Szó-labor

Érdekes hobbi, most már némi ajkai vonatkozással

2022. december 28. - Szántó Renáta

nyakpantok.jpg

A Magyar Posta FB-oldalán láttunk egy posztot Martinról, aki évek óta logózott, arculati elemekkel ellátott nyakpántokat gyűjt, amelyek különböző rendezvényekre készülnek, vagy amelyeket a cégek a dolgozóiknak adnak. A fiú kollekciója már több mint 3000 darabot számlál, ám azt vallja, hogy a pántokból sosem elég, így a Szó-labor csapatával úgy döntöttünk, hogy örömmel küldünk neki mi is néhányat.

A zalaegerszegi sráccal és családjával az interneten vettük fel a kapcsolatot (Ha valaki szeretne neki esetleg továbbiakat küldeni, privátban megadjuk a az email-címét). Így tudtuk meg, hogy ajkai illetőségű nyakpántok még nincsenek a gyűjteményben. Ezen felbuzdulva, FB oldalunkon kértünk Tőletek, olvasóktól 1-2 városunkat jelképező pántot. Be is futott jó néhány (Ajka, VIMSZ, Bródy Imre Gimnázium, Poppe, Cápa Vízilabda Klub stb. – elnézést, ha kihagytunk valakit), amelyeket a saját szekrényünkben találtakkal egészítettünk ki.

A csomagot karácsony előtt néhány nappal adtuk postára, hogy igazi meglepetést szerezzünk Martinnak. Édesapja, Tamás december 23-án este írt e-mailt nekünk:

„Megérkeztek a nyakpántok, nagyon szépen köszönjük. Még egyik sem volt meg, így különösen örültünk nekik!” – fogalmazott. Tőle tudtuk meg azt is, hogy Martinnak rengeteg külföldi szalagja van, de kedvencet nem tud kiemelni közülük. Azok a legkedvesebbek számára, amik olyan cégeket, rendezvényeket „hirdetnek” amelyek már nincsenek, vagy idővel megszűntek. Az édesapa leveléből az is kiderült, hogy 5-6 év alatt gyűjtötte össze a tetemes mennyiséget a fia. Az ötlet, vagyis a gyűjtés pedig onnan ered, hogy pár darab akadt a család autójában a különböző céges rendezvényekről, ezeket Martin „bezsebelte” és jelezte, hogy neki bizony kellenek a pántok. A többi már történelem.

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr4918011772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása