Szó-labor

Tapolcai alkotó kiállítása nyílt meg Ajkán

2023. február 12. - Rücker Évi

A művelődési központ kiállítótermében ismét tárlatmegnyitóra várták a művészetkedvelőket február 9-én. Tihanyiné Bálint Zsuzsanna festőművész mutatta be a munkáit „50 kép, 70 év” címmel. Dobó Zoltán, Tapolca polgármestere köszöntötte az alkotót. Bábics Valéria intézményvezető szavalatát is hallhatták a jelenlévők.

A tapolcai polgármester a város nevében is megköszönte a művész munkáját, tanári tevékenységét, aki életével sokunk számára válhat példaképpé.

kep1111.jpg

A fél évszázadot felölelő alkotásokról maga a művész beszélt, aki több vidéki kiállítást már nem tervez. Az eltelt hosszú évtizedekben leginkább a családjára koncentrált. Pedagógusként sok szeretetet kapott a tanítványaitól és megélhette a játékosságát is. Lokálpatriótának tartja magát. A korlátokat nehezen viseli, verseket, novellákat, sőt regényt is írt már.

A kiállítás február 24-ig látogatható.

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr4318047092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása