Szó-labor

Az alkotás a lélek tükre

2023. október 05. - Rücker Évi

A művelődési központ kiállítótermében nyitotta meg Sütő György festőművész „Tükör” című kiállítását Stadler László Dezső plébános szeptember 27-én.

img_1_1696503091901.jpg

A kiállítás-megnyitók nem csupán amiatt jó programok, mert csodás képekben lehet gyönyörködni, hanem azért is, mert egy, vagy akár több, jóízű beszélgetést is folytathatunk. Öröm látni a kedves ismerősöket, a kíváncsibbak pedig új ismeretségeket köthetnek. Egyszóval szuper közösségi program, és ahogy mondani szokás: jó pap is holtig tanul, vagyis soha nem késő újabb ismeretekre szert tenni.

Ezzel a gondolatmenettel remélhetőleg egyetértene a színes tárlatot megnyitó plébános is, aki kifejezetten szépen fogalmazta meg gondolatait a képekről és a festőművész munkásságáról. Legyen annyi elég, hogy kiemelte az alkotó optimizmusát, pozitív életszemléletét. A művész élményei szemmel láthatóak, szinte életre kelnek a képein. Világszerte kapott már lehetőséget a bemutatkozásra, most az ajkaiak részesültek ebben az ajándékban.

A tárlat október 11-ig látogatható (munkanapokon 9-17 óra, szombaton 9-15 óra között).

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr6418227295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása