Szó-labor

Beköszönő - Szívvel. Lélekkel. Nektek.

2022. október 31. - szolabor

szo-labor_kezek.jpg

Úgy alakult, hogy légüres térbe kerültünk. Eltűntek a fények, egyhangú szürkék voltak a reggelek. Eleinte nem találtuk a helyünket. Lezárult egy sok éves fejezet.

Persze egyre csak jöttek a biztató szavak, buzdító találkozások és a szívmelengető tanácsok, ötletmorzsák. A szeretet. A megértés. A megerősítés, hogy kellünk a közösségnek. A régóta tartó barátságunk így még erősebbé vált.

Mivel lételemünk a tájékoztatás, írás, fotózás, ezért úgy döntöttünk, hogy kedvtelésből folytatjuk. Szívvel. Lélekkel. Nektek, akik hitet adtatok a legsötétebbnek tűnő órákban, Nektek, akik kíváncsiak vagytok ránk.

Így közös ötletelés nyomán megszületett a Szó-labor, ahol villanásokkal, véleményekkel, ajkai történetekkel (hiszen itt élünk!), minket érintő, érdeklő témákkal találkozhattok majd szövegben és képekben. Helytörténet, nőkkel kapcsolatos ügyek, kultúra, sport, vagy egy csipetnyi tudomány? Minden előkerülhet, hiszen a téma az utcán hever, sőt olyan is előfordul, hogy betér a nappalinkba... (de erről később).

Elkezdődött valami új, valami más. A Szó-labor kísérletezés, játék a szavakkal, témákkal és indikátor a körülöttünk lévő világhoz.

Kellemes időtöltést velünk. Nekünk most jön az öröm-munka! Olvassatok minket itt a blogon, kövessetek bennünket a facebookon és az instagramon !

Ha észrevételetek, ötletetek van, írjátok meg bátran az info.szolabor@gmail.com címre. Alakítsuk együtt a tartalmat! Nektek. Értetek. Értünk.

Hamarosan jelentkezünk az első anyagokkal. Várjátok? :)

A szó-labor csapata:

Csendesné Bosits Évi, Rücker Évi, Szántó Reni és Györkös József (fotós)

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr117958540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása