Szó-labor

Túl az egyik legfontosabb megmérettetésen…

Diákolimpián szerepeltek a Sun-Dome SE karatékái

2022. november 01. - Szántó Renáta

sun_dome1.jpg

Nincs karateverseny Sun-Dome sikerek nélkül... ezúttal a diákolimpián mutatták meg tudásukat / Fotó: egyesület

Szinte még el sem indult oldalunk, már befutott az első versenyeredmény a postaládánkba a Sun-Dome SE jóvoltából. (Köszönjük!)

Takács Miklós, az egyesület elnöke arról számolt be közösségünknek, hogy tanítványai Szigetszentmiklóson jártak október 22-én a 26. WKF Karate Diákolimpia országos döntőjén, ahol nem csak a klub jó hírét öregbítették, hanem iskolájuknak is elismerést szereztek.

A sűrű versenyszezon egyik legfontosabb megmérettetése volt az elnök szerint a szigetszentmiklósi, ahol mindenki tudása legjavát adta, így a Sun-Dome SE az egyesületi éremtáblán a 19. helyet szerezte meg a 46 sportszervezet munkáját összevetve.

A dobogó legmagasabb fokára állhatott fel Erdélyi Virág (Türr István Gimnázium és Kollégium). Bronzérmet akasztottak Somogyi Bence (Ajkai Bródy Imre Gimnázium) és Szlotta Blanka (Ajkai Bródy Imre Gimnázium) nyakába. Ötödik helyen zárt Rózsavölgyi Patrik (Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium), Horváth Márton (Fekete István-Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Gimnázium) pedig a tizedik legjobbnak bizonyult a versenyben.

Hajrá ajkai karate, hajrá Sun-Dome SE! További sikereket!

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr7517967008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása