Szó-labor

Kettészakadt a Sun-Dome SE

2022. november 09. - Szántó Renáta

 00.jpg

Küzdelem a tatamin (balra Somogyi Bence) / Fotó: egyesület

Izgalmas néhány napon vannak túl az ajkai karatésok, ugyanis a csapat egyik fele a firenzei EB-re utazott, míg néhányan az egri Ippon Shobu Karate Magyar Bajnokságon képviselték a Sun-Dome „családot” és Ajka városát. (Az EB-szereplésről egy későbbi cikkben számolunk be részletesen.)

Az itthon maradók közül négyen vettek részt a híres borvárosban szervezett megmérettetésen, november 5-én. A versenyben 38 egyesület 250 versenyzője állt tatamira, hogy bizonyítsa tudását.

Takács Miklós egyesületi elnök szerint tanítványai ezúttal nem tudták életük csúcsformáját hozni, de a kitartásukért mindenképpen dicséret jár, hiszen még így is sikerült két érmes helyezést elcsípni.

- Somogyi Bence második lett jó küzdelmekkel, Erdélyi Virág is behúzta a számára kötelező minimumot, azaz a harmadik helyet felnőtt női kategóriában. Most lesz egy kis felkészülési időnk, hogy aztán újult erővel vághasson neki a csapat a későbbi megmérettetéseknek – fogalmazott az elnök, aki hamarosan az EB-t is elemzi a Szó-labornak.

Hajrá Sun-Dome!

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr6717973848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása