Szó-labor

Kreatív délután a Te Számítasz Egyesületnél

2022. november 28. - Rücker Évi

gyj_te_szamitasz.jpg

Kreatívkodni, feltöltődni, igazán együtt jó! / Fotó: Györkös

A Te Számítasz Egyesület Polip szakköre több hónap elteltével ismét uralta a Palántát, az egyesület bázisát, ugyanis kreatív délutánt szerveztek november 26-án a pártfogolt családoknak. Advent első hétvégéjének apropóján leginkább a közelgő ünnepekhez köthető alkotások készültek.

Nagy izgalommal érkeztek a csemeték az anyukákkal együtt a programra, ahol lehetőségük volt egy könnyed kikapcsolódásra, kötetlen beszélgetésekre. A legtöbben már ismerősként, vagy barátként üdvözölték egymást, otthonosan mozogtak, gyorsan feltalálták magukat a teremben. Kisebb-nagyobb lendülettel fogtak hozzá a munkához, ismerkedtek a színes anyagokkal, papírokkal. Az adventi koszorú rögtön elcsábította az anyukákat, de volt, akit a sajtkészítés vonzott és Lilla (Sajtfolyam Manufaktúra) segítségével hozzálátott a parenyica feltekeréséhez. A gyerekek is bátran próbálták ki a lehetőségeket: készítettek csuhé angyalt, díszítettek képkeretet, vagdostak színes üdvözlőlapokat, dekorgumi kulcstartókat és hűtőmágneseket. Ötletes, mutatós karácsonyfadíszeket tűzhettek gyönyörű bársonypapírból. Előkerültek a matricák, színes papírok, strasszok – többféle apró kincs, amivel kreatívan csinosíthatták a dísztárgyakat.

Az egyesület vendéglátásról is gondoskodott: péksüteményekkel (Lipóti pékség támogatásával), frissítőkkel kínálták a családokat, akik egy újabb közös élménnyel gazdagodva tértek haza.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr10017989324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása