Szó-labor

Komolyabb baj is lehetett volna belőle… Ti figyeljetek!

2023. január 23. - szolabor

vmk_akna1.jpg

Figyelj! Billeg...! / Fotó: olvasónk

Ajka belvárosában, a vmk előtt billeg egy aknafedél, amelyről az egyik olvasónk számolt be. Ilyenkor télen ez különösen veszélyes, hiszen ha hó takarja, esély sincs arra, hogy az ember időben észrevegye a hibás fedelet és kikerülje, aminek könnyen baleset (lábtörés!) lehet a vége.

Olvasónk unokája a biciklijét tolta azon a szakaszon, amikor véletlenül rálépett az ingoványos talajra.  Így fél lábbal beleesett az aknába. Sípcsontját lenyúzta és beütötte, de az volt a szerencséje, hogy éppen járt arra más is, aki felsegítette a gödörből.

A veszélyes fedelet jeleztük az illetékeseknek, de amíg ki nem cserélik / meg nem javítják, addig azon a részen (is) figyeljetek a lábatok elé, hogy ne gipsszel folytatódjon az új év.

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr918032210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása