Szó-labor

Dákó itt, golyó ott…

2023. január 30. - Szántó Renáta

biliard1.jpg

Szabó János (fehér pólóban) már az égi asztaloknál játszik, évzáró rapid versennyel emlékeztek rá a biliárdos közösség tagjai / Fotó: Györkös

Lezárult az Ajka Városi Biliárdbajnokság (AVB) 2022/2023-as versenyszezonjának őszi etapja, de a biliárdos közösség versenyzői nem pihentek túl sokat, hamarosan ismét dákót fogtak. 2022 decemberében az Old Boys nevű csapat elhunyt játékosának, Szabó Jánosnak az emlékére rendeztek évzáró rapid versenyt több mint 30 indulóval, ahol Král Péter, Molnár József, Vers József élmezőnyt jegyeztek. Azóta pedig már a tavaszi forduló is kezdetét vette, így a sportág kedvelőink pillanatnyi idejük sem volt unatkozni.

A 7 éve sikeresen újraindított bajnokságban hat csapat küzd – tagjaik között négy női versenyzővel - három ajkai vendéglátóhelyen március 11-ig. Az eddig lejátszott meccsek alapján a Füredi Team vezet a Smaragd és az Európa-1 csapata előtt, egyéniben pedig Domnai László, Rocky, Csizmadia Attila sorrend rajzolódik ki egyre markánsabban. A bajnokság lebonyolítóitól tudjuk, hogy eddig 44-en szerepeltek a fordulókban. Két hölgy, Bácsalmási Éva és Nyárs Terézia is 8-8 győzelmet tudhat magáénak, ami nem rossz teljesítmény. A kérdés az, hogy a következő hetekben tovább tudják-e emelni a mérleg nyelvét… Egy kis szurkolás biztosan a segítségükre lenne ebben, így örömmel várják a szurkolókat szombatonként 16 órától a vendéglátóhelyeken.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr10018036378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása