Szó-labor

Szemfényvesztés humorral és sok csavarral – avagy az élet maga a varázslat

2023. február 24. - Szántó Renáta

Elképesztő! Hihetetlen! Vajon hogy csinálta? Ez nem csak látványos volt, hanem baromi vicces is. – Nagyjából ezek a gondolatok jártak a fejemben és a fotós kollégáéban is nagyokat vigyorogva, miközben a hátsó felünket mintha a székhez ragasztották volna, a szemünket pedig le sem tudtuk venni a színpadról. Egy pillanatra sem lankadt a figyelmünk és úgy tűnt, hogy a közönség többi tagját is beszippantotta a varázs-világ.

Nem csoda, hiszen lebilincselő előadás szemtanúi lehettünk a Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében a közelmúltban, amikor az Illúzió mesterei egy felejthetetlen showműsorral lepték meg az ajkaiakat.

doboz.jpg

Nagy Molnár Dávid és partnernője a színpadon / Fotó: Györkös

A délutáni és az esti előadásra is megtelt a nézőtér kíváncsi tekintetekkel. Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok vállalta magára a konferanszié szerepét és navigálta, illetve több produkcióval varázsolta el a tömeget a 2*50 perces utazáson. (Ilyen gyorsan se láttunk még a szünetről visszajönni minden nézőt… :) )

Egyénisége, beszólásai és kissé nyers stílusa igazán ütőssé tették az együtt töltött időt. Műsorszámait különlegessé tette, hogy a 21. század vívmányait is bevonta, tehát a lekanyuló varázspálca inkább csak amolyan gag-ként került elő a dobozból.

somm.jpg

Hajnóczy Soma és a végtelen papír szalag... / Fotó: Györkös

A modern, lüktető, interaktív show-ból a közönség is kivehette a részét, ugyanis Soma, illetve a program másik két remek előadója, Nagy Molnár Dávid bűvész, világbajnoki ezüstérmes illuzionista, valamint Kelle Botond ötszörös magyar bűvészbajnok is bevonta a közelebb ülőket... Még szerencse, hogy mi a páholyból követtük nyomon a műsort… :) Őszintén bevallom, nem lett volna bátorságom színpadra menni :)

Nagy Molnár Dávid és partnernője hihetetlen trükkökkel kápráztatta el a nagyérdeműt, hiszen hol eltűntek, hol megjelentek, hol égett a tűz, hol pedig lebegő asztal borzolta a kedélyeket.

De Kelle Botond is kitett magáért, ugyanis gondolatolvasással hozott egy kis lúdbőrt a jelenlévők tarkójára.

magic.jpg

Kelle Botond és a Covid-biztos, távolságtartós produkció / Fotó: Györkös

És amikor az ember már azt hitte, hogy tudja mi lesz a folytatás, garantáltan bedobtak az előadók egy újabb csavart, na meg néhány felnőtt poént, és ismét mindenki elveszett.

Nem hiába… hiszen a fellépő illuzionisták mindegyike nemzetközi tv show-kon, rangos fesztiválokon, óceánjáró luxushajókon is bizonyított már, elkápráztatva sokakat Las Vegastól, Pekingen át a világ számos pontján.

Szóval köszönjük a szemfényvesztést! A csoda a mai negatív világban úgy kell, mint egy falat kenyér, hiszen ebből lehet és kell is táplálkozni. Vagy, ahogy Soma búcsúzott: Magic is life, life is magic!

Ha bárhol szembejön veletek a program, ne hagyjátok ki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr318056496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása