Szó-labor

Élvezd!

2023. február 27. - Szántó Renáta

1677393822946.jpg

Gödörből a hegytetőre, magasságból a mélységbe, majd ismét a fellegekbe. Hullámvasút az élet, kérdés, hogy mersz-e jegyet váltani erre a különleges utazásra és változni, vagy maradsz a szürke peronon, ahol legalább nem kell gondolkodni.

Mert ott megteszik helyetted mások. Mert az egy biztos pont. Ahol hiába rossz, de legalább ugyanaz vesz körül minden nap a megszokott problémákkal, nehézségekkel, fásultsággal, lélektelenül. Tengenek a mindennapok, olyan vagy akárcsak egy robot. Ezt legalább ismered, így szakadt cipővel, rutinból is mehet, hiszen a monotonitásban kedd vagy vasárnap? Oly mindegy.

Vagy erőt veszel magadon és bevállalod, hogy minden nap más. Hol karakteresen szögletes, hol gömbölyűn színes lesz. Kezded megszokni a le-fel mozgást, sőt egyre magabiztosabban kezeled az új helyzeteket. Egyre intenzívebben létezel, szeretsz, érzel és ezt nagyon élvezed.... mert út közben hazatalálsz, s magadat megleled.Változtatsz és változol. Te vagy az origo. A kiindulópont. Bízz magadban! Megérdemled! Elvégre boldog csak akkor lehetsz, ha magadat szereted...

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr7318058480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása