Szó-labor

A Lila Akác Nyugdíjas Klub farsangi mulatsága

2023. február 28. - Rücker Évi

Vidám, zenés-táncos rendezvénynek volt színtere a felújított Kaszinó nagyterme február 23-án. Civil szervezetek és nyugdíjas klubok kaptak meghívást a délutáni kikapcsolódásra, akik éltek is a lehetőséggel, hiszen megtöltötték a tágas helyiséget.

Ajka Város Önkormányzatának nevében Ráczné Németh Csilla, az Ajkai Városi Óvoda vezetője köszöntette a bálozókat. Mint mondta, a nyugdíjas klubokat úgy ismeri, ahol mindig jókedv és vidámság van, majd személyes élményeit is megosztotta velük kapcsolatban. Szerinte nagyon fontos szerepet töltenek be azzal, hogy közösséget kovácsolnak és programokat szerveznek, emellett azt is hangsúlyozta, hogy városunkban jó nyugdíjasnak lenni.

bal.jpg

Ezt a gondolatot a délután szereplői bizonyították is, akik fiatalosan táncoltak az ABBA ritmusaira, de alkalomhoz illő versekkel, köszöntőkkel is készültek: „A papáknak, a mamáknak,/ testvéreknek, nagymamáknak/táncra álljon a két lába/ ne fájjon a reumája.” Varga József (Józsi bácsi) meghívásra érkezett Peremartonból, aki egy nótacsokorral szórakoztatta a vendégeket.

Az Ajka-Padragkút Táncegyüttes rendszeres résztvevője a nyugdíjas klub ünnepi műsorainak. Próbáikat a művelődési központban tartják, ezúttal teljesen új koreográfiájukat adták elő. A gyerekek néptánc bemutatója után az ifi korosztályhoz tartozó lányok modern tánccal pezsdítették fel a hangulatot, végül Ramasz László és Katona Boglárka latin társastáncokkal vonta magára a kíváncsi tekinteteket.

bal2.jpg

A fellépések után a vendégek már alig várták, hogy táncra perdülhessenek, ehhez most is Pék Attila és felesége Pékné Nyírő Anita szolgáltatta a jó hangulatú zenét. A vidám délután tombolasorsolással ért véget.

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr7918058616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása