Szó-labor

Zenés esték dallamról dallamra

2023. július 09. - Csendesné Bosits Éva

Évekkel ezelőtt nem gondoltuk, hogy lesz olyan korszak az életünkben, amikor ismételgetni kell, hogy „Milyen szép a világ”. Nem egyszer, nem kétszer kell felhívni a figyelmet a Jó reggelt Vietnám című film klasszikussá vált dalára, annak szövegére. A háborúk, a járványok, a politikai csatározások nem tesznek jót a léleknek, ezért kell a balzsam, amely beillatozza, felpezsdíti mindennapjainkat.

img_20230706_180332_2.jpg

A Jubilate Női Kar. Jobb oldalon Vörös Jánosné és Hartinger Nándorné / Fotó: Csendesné

A Jubilate Női Kar a zenét, a dalt választotta elixírnek a Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtár kiállítótermében megrendezett Zenés esték nyári programjában dallamról dallamra július 6-án.

Repertoárjukból hármas csokrokba szedték a pozitív gondolatokat árasztó dalokat, amelyek szinte egytől egyig világslágerek voltak a színház, a film világából. Közben Hóborné Nemes Márta szívhez szóló versekkel, idézetekkel színesítette az eseményt, úgy, ahogy a konferanszié Hoffmann-né Kovács Edit is.  

A kórust Hartinger Nándorné vezényelte és állandó kísérőjük Vörös Jánosné zongorán, továbbá Beer Csaba füttyszóval működött közre.

img_20230706_174308_2.jpg

Azért vannak a jó barátok....Zengett a dal / Fotó: Csendesné

Ezen az eseményen is hálásak voltak a kórus tagjai a nézőközönségnek és Pernesz Tiborné kreativitásának köszönhetően kis kedvességgel, mini legyezőkkel ajándékozták meg a nagyérdeműt.

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr818162960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása