Szó-labor

Ha csak egy séta erejéig is, de ők szívesen lennének a barátaid!

2022. november 24. - Szántó Renáta

kalacs.jpg

Kalács is a nagy Ő-re vár, igazi sétapartner és lélekterapeuta! / Fotó: Vahur FB

Odavagy a kutyákért? Szereted megdöncölni, megsimogatni őket? Boldoggá tesznek és feltöltenek? Igen? Eddig remek. Ennek ellenére nincs lehetőséged arra, hogy legyen egy saját négylábú barátod?

... mert sokat dolgozol, így a nap nagy részében egyedül lenne otthon? Vagy nem örülnének a szomszédok? Esetleg gondot jelentene, hogy felelősségteljes gazdiként mindent megadj neki, amire szüksége van?

Ne csüggedj, van egy jó hírünk számodra!

Az ajkai Vahur Állatvédő Egyesületnél a hét minden napján lehetőség van kutyasétáltatásra 9-16 óra között. Ezzel mindenki jól jár. Te akkor mész, ha tudsz. Közben kikapcsolódsz, mozogsz, kutyázol. A találkozás örömteli a menhely lakóinak is, elvégre új ingerekkel gazdagodnak és a fölös energiájukat is levezethetik.

Az árva ebek garantáltan a barátaid és akár a terapeutáid lesznek egy-egy séta alkalmára is! Ki tudja? Időközben pedig akár szoros kapcsolat is kialakulhat, melyből "szerelem" lobban és mégis lesz egy kis kuckó otthon, ahova új lakó költözhet!

Persze, ha az összeköltözésre tényleg nincs semmi mód, akkor a nagy sétákon túl már egy-egy táppal is nagyban segítheted az egyesület munkáját.

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr8717986642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása