Szó-labor

„Télapó itt van” – megérkezett a fehér szakállú a Te Számítasz Egyesülethez is

2022. december 08. - Rücker Évi

angyal.jpg

A Plazma Center munkatársai ajándékkal kedveskedtek a Te Számítasz Egyesület pártfogoltjainak / Fotó: Györkös

A Plazma Center népszerű az ajkaiak körében. Tevékenységeik közé tartozik a különböző szervezetek támogatása. A hátrányos helyzetű gyerekek fejlesztésével foglalkozó Te Számítasz Egyesület munkáját már korábban is segítették. Mivel csakis jó gyerekek állnak kapcsolatban az egyesülettel, a Mikulás harminc ajándékcsomagot küldött nekik a Plazma Center kis csapatával.

A két szervezet gördülékeny együttműködésének köszönhető, hogy sok családnak tudnak örömet okozni. Ez a közelgő ünnepek kapcsán különösen fontos és hálás feladat, hiszen ajándékot adni és kapni egyaránt szívmelengető érzés.

Mikulás napján minden gyerek izgatottan várja az édes finomságokkal teli kis piros csomagot. Szerencsére a fehér szakállú angyala és rénszarvasai éppen időben érkeztek, hogy az egyesület Palánta Klubjában összegyűlt kisebb-nagyobb csemetét december 6-án meglepjék az értékes ajándékokkal. Még egy kis ünneplésre, beszélgetésre is jutott idő a rózsaszín fánkokkal megterített asztalok mellett.

Az egyesület és a pártfogolt családok nagy örömmel és őszinte hálával fogadták a támogatást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szo-labor.blog.hu/api/trackback/id/tr8717997120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása